Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به طرح‌های تشویقی وزارت نیرو برای کاهش میزان مصرف برق بخش خانگی در ایام پیک مصرف تابستان، گفت: در صورت صرفه‌جویی ۱۰ درصدی در میزان برق مصرفی، ۲۰ تا ۳۰ درصد از مبلغ صورتحساب مشترکان کاهش می‌یابد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، محمدحسن متولی‌زاده با اشاره به افزایش هفت درصدی تعرفه برق تمامی مشترکان از ابتدای اردیبهشت‌ماه، گفت: با هدف افزایش انگیزه برای اصلاح مدل مصرف مشترکین پرمصرف به ویژه در زمان اوج مصرف برق مقرر شده است تا از ابتدای خردادماه تنها برای مشترکین پرمصرف خانگی ۱۶ درصد به این رقم افزوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 ۲۷ میلیون مشترک خانگی برق زیر الگوی مصرف

وی مشترکین خانگی را به دو دسته تقسیم کرد و افزود: حدود ۲۷ میلیون مشترک خانگی زیر الگوی مصرف و یا مطابق الگو برق مصرف می‌کنند که ۷۵ درصد مشترکان در مناطق عادی و ۸۳ درصد مشترکین در مناطق گرمسیر در این محدوده قرار می‌گیرند.

مدیرعامل شرکت توانیر ادامه داد: این دسته از مشترکین در صورتی‌که مصرف خود را نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش دهند به میزان مصرف کاهش یافته بر اساس نرخ اولین پله در آن منطقه از تشویق برخوردار خواهند شد.

متولی‌زاده تصریح کرد: با فرض ثابت بودن مصرف، صورتحساب این گروه از مشترکان ماهانه حداکثر تا دو هزار و ۵۰۰ تومان افزایش می‌یابد، ولی در مقابل کاهش ۱۰ درصدی مصرف این گروه از مشترکان صورتحساب آن‌ها را نیز حدود ۲۰ درصد کاهش خواهد داد.

وی ادامه داد: بخش دیگری از مشترکان خانگی کشور شامل سه میلیون مشترک پرمصرفی است که بیش از الگو، برق مصرف می‌کنند و ۲۵ درصد از مشترکان در مناطق عادی و ۱۷ درصد مشترکان در مناطق گرمسیری در این محدوده قرار می‎‌گیرند.

افزایش هشت تا ۲۷ هزار تومان

مدیرعامل شرکت توانیر اضافه کرد: با فرض مصرف ثابت، صورتحساب ماهانه این دسته از مشترکان از هشت تا ۲۷ هزار تومان افزایش خواهد داشت، ولی در مقابل کاهش ۱۰ درصدی مصرف این گروه از مشترکان صورتحساب آن‌ها را تا حدود ۳۰ درصد کاهش خواهد داد.

متولی‌زاده هدف از ابلاغ تعرفه‌های جدید برق را اصلاح مدل مصرف مشترکان پرمصرف دانست و افزود: در صورت صرفه‌جویی ۱۰ درصدی در میزان برق مصرفی حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از مبلغ صورتحساب مشترکان کاهش می‌یابد. در این بین تعرفه جدید برق تنها به دو درصد از مشترکان (که بیش از دو برابر الگو، برق مصرف می‌کنند) هزینه بیشتری تحمیل خواهد کرد.

وی به ارائه چند توصیه برای مدیریت مصرف برق به ویژه در ساعات اوج مصرف تابستان (ساعت ۱۱ تا ۱۸ روز‌های غیرتعطیل) پرداخت و گفت: با بکارگیری روش‌های بسیار ساده می‌توان بدون کاهش سطح رفاه خانوار تا ۳۰ درصد در مصرف برق به ویژه ساعات اوج مصرف صرفه‌جویی و از تشویق و کاهش قابل ملاحظه صورتحساب بهره‌مند شد.

متولی‌زاده خواستار استفاده از نور طبیعی در طی روز و خاموش کردن لامپ‌های اضافی شد و افزود: تنظیم درجه کولر‌های گازی بر روی دمای ۲۴ درجه (دمای آسایش)، نصب سایه‌بان و استفاده از دور کند کولر‌های آبی و جابجایی زمان استفاده از وسایل پرمصرف برقی (نظیر اتو، لباسشویی، ظرفشویی، جاروبرقی و...) به ساعات غیر اوج مصرف از جمله مواردی است که در کاهش مصرف مشترکان به ویژه در ساعات اوج مصرف بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مشترک خانگی برق صرفه جویی تعرفه های جدید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۰۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟

هر چه تعداد صفرها مقابل قیمت غذاهای توی منو رستوران‌ها بیشتر می‌شود، بر تعداد آدم‌هایی که ترجیح می‌دهند به جای رستوران رفتن و خالی شدن جیب‌شان، از فروشنده‌های خیابانی غذا بخرند هم بیشتر می‌شود.

به گزارش مشرق، فروشنده‌هایی که کنار خیابان می‌ایستند و غذاهای بسته بندی شده و چیده شده داخل صندوق عقب ماشین را به نمایش می‌گذارند برای فروش. از قیمه و قورمه و کشک بادمجان بگیر تا کباب کوبیده و زرشک پلو با مرغ، در بساط این رستوران‌های خیابانی پیدا می‌شود، آن هم با قیمتی اقتصادی و منصفانه.

غذاها با عنوان «خانگی» یا «محلی» فروخته می‌شوند و عده زیادی هستند که مشتری این غذاها و فروشنده‌ها هستند، آن هم بدون اینکه بدانند این غذاها واقعا چطور و با چه نظارتی پخته و عرضه می‌شوند.

خیلی از این فروشنده‌ها به بهانه اینکه جنس ارزان‌تری به مردم بدهند، کیفیت را هم پایین می‌آورند، تقلب کرده یا به جای افزودنی‌های مجاز از رنگ و اسانس استفاده می‌کنند. آنها علاوه بر اینکه هزینه‌های اصلی مانند اجاره، مالیات، عوارض و سایر هزینه‌های جانبی را ندارند، بلکه سود خوبی هم از این راه کسب می‌کنند. در واقع این شغل برای بعضی آنقدر پردرآمد است که به گواه فیلمی که چندی قبل در شبکه‌های مجازی منتشر شده بود با خودرو سوناتا در یکی از خیابان‌های شمال تهران اقدام به فروش غذای خانگی می‌کردند!

البته که وزارت بهداشت و شهرداری حواس‌شان به این فروشنده‌ها هست و به همین دلیل است که این خودروها جای مشخصی توقف نمی‌کنند تا درگیر جواب پس دادن به مأموران شهرداری و ناظران وزارت بهداشت نشوند.

در نهایت اینکه وزارت بهداشت خیلی جدی تأکید کرده از واحدهایی که آرم و نشان وزارت بهداشت ندارند یا از کسانی که در صندوق عقب خودرو غذا می‌فروشند، به هیچ عنوان خرید نکنید تا سلامتی‌تان به خطر نیفتد. اگر هم قصد دارید بیرون از خانه غذا بخورید، بهتر است به رستوران‌های معتبر سر بزنید، چون از قدیم گفته‌اند هر چقدر پول بدهید، آش می‌خورید!

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • ماءالشعیر طبی و خواص باورنکردنی آن + طرز تهیه خانگی
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟